Κολοκυθόπιτα
Υλικά
Εκτέλεση
-
Τρίβετε τα κολοκυθάκια σε ένα τρυπητό, τα αλατίζετε και τα αφήνετε λίγη ώρα να βγάλουν να βγάλουν τα υγρά τους.
Τα στραγγίζετε όσο το δυνατόν περισσότερο και τα βάζετε σε ένα μπολ.
Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά εκτός απ’ το ελαιόλαδο και ανακατέψτε.
Αλείφετε με το ελαιόλαδο ένα μικρό ταψάκι (σε μέγεθος τάρτας) και ρίχνετε λίγο αλεύρι.
Βάζετε το μίγμα και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220ο για 30 λεπτά.