Print Options:

Ψαρονέφρι με λαχανικά και μανιτάρια

Υλικά
  • 4 φιλέτα ψαρονέφρι ή μπριζόλες μοσχαρίσιες άπαχες
  • 4 μανιτάρια portobello
  • 4 μικρά κολοκυθάκια
  • 1 κρεμμύδι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 7 ντοματινια
  • 20 μλ σόγια σος
  • 20 μλ μαυροδάφνη
  • 4 κουταλιές ελαιόλαδο
  • Αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση
  1. Κόβουμε τα φιλέτα σε λεπτές φέτες και τα χτυπάμε να γίνουν πολύ λεπτά

    Τα πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι και τα σοτάρουμε ελαφρά με το ελαιόλαδο για περίπου 1 λεπτό.

    Στη συνεχεία ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι και τα βάζουμε στο τηγάνι που είχαμε προηγουμένως τα φιλέτα.

    Προσθέτουμε τα ντοματινια ,τα κολοκυθάκια και τα μανιτάρια κομμένα να σοταρίσουν.

    Τέλος ρίχνουμε τη σόγια σος και το κρασί ανακατεύουμε και αφήνουμε τα υλικά να δεσουν. Τοποθετουμε τα φιλέτα σε πιατέλα και περιχύνουμε με τη σάλτσα.