Print Options:

Κοτόπουλο με μανιτάρια και πιπεριές

Υλικά
  • 1 στήθος κοτόπουλο (500 γρ)
  • 3 • μεγάλες πιπεριές για γεμιστά με χοντρή ψίχα (500 γρ) • (κόκκινη, πράσινη, κίτρινη)
  • 250 γρ μανιτάρια φρέσκα
  • 2 κρεμμυδάκια φρέσκα
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λεμόνι
  • 3 κουταλιές ελαιόλαδο (50 γρ)
Εκτέλεση
  1. Κόβουμε το κοτόπουλο σε λωρίδες σαν κινέζικο και το σοτάρουμε στο ελαιόλαδο.

    Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα αφήνουμε μέχρι να τραβήξουν το ζουμί τους.

    Κόβουμε τις πιπεριές σε λωρίδες και τα κρεμμύδια σε φαρδιές ροδέλες και τα προσθέτουμε και αυτά μαζί με το λεμόνι, το αλάτι, το πιπέρι.

    Χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα σκεπάζουμε να αχνιστούν.

    Όταν στεγνώσουν τα υγρά τους, το φαγητό είναι έτοιμο, σε 20’ περίπου.