Print Options:

Καρμπονάρα

Υλικά
  • 350 γρ γαλόπουλα
  • 1 κουταλιά ελαιόλαδο
  • 1 μικρή κρεμά γάλακτος φυτική
  • παρμεζάνα τριμμένη
  • πιπέρι μαύρο
  • 1 πακέτο σπαγγέτι Ν.7
Εκτέλεση
  1. Βάζουμε σε αλατισμένο νερό να βράσουν τα μακαρόνια Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι και σοτάρουμε την γαλόπουλα σε κομματάκια κομμένα μέχρι να πάρει χρώμα χωρίς να ξεραθεί και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος. Σουρώνουμε τα σπαγγέτι και ρίχνουμε πάνω το μείγμα με την γαλοπούλα και την κρέμα γάλακτος. Βάζουμε πιπέρι όσο θέλουμε και συμπληρώνουμε με την παρμεζάνα