Διεύθυνση

Ελ.Βενιζέλου 80-82, Αμπελόκηποι, Θεσσαλονίκη
+30 2310 733 113

Καρμπονάρα

Καρμπονάρα

Υλικά

Εκτέλεση

  1. Βάζουμε σε αλατισμένο νερό να βράσουν τα μακαρόνια Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι και σοτάρουμε την γαλόπουλα σε κομματάκια κομμένα μέχρι να πάρει χρώμα χωρίς να ξεραθεί και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος. Σουρώνουμε τα σπαγγέτι και ρίχνουμε πάνω το μείγμα με την γαλοπούλα και την κρέμα γάλακτος. Βάζουμε πιπέρι όσο θέλουμε και συμπληρώνουμε με την παρμεζάνα

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*