125 γραμ. βούτυρο (1 μπαστούνι) λιωμένο και χλιαρό
1 αυγό
100 γραμ. φέτα σε τρίμματα
100 γρ γαλοπούλα
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς C. Πλένουμε και στεγνώνουμε με απορροφητικό χαρτί τις πιπεριές και τις ψιλοκόβουμε. Τις αχνίζουμε μέχρι να μαραθούν.
Κοσκινίζουμε σε μπολ το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ.
Προσθέτουμε τις πιπεριές, το αλάτι και το μαϊντανό. Σε άλλο μπολ βάζουμε το γάλα, το βούτυρο και το αυγό και τα χτυπάμε με σύρμα ή πιρούνι να ενωθούν.
Κάνουμε λακκούβα στο μπολ με τα στερεά υλικά και προσθέτουμε τα υγρά υλικά. Απαλά, με κουτάλι αναμιγνύουμε. Δε δουλεύουμε πολύ το μείγμα. Ανακατεύουμε ίσα να ενωθούν υγρά με στερεά υλικά.
Γεμίζουμε τις θήκες μέχρι τη μέση, προσθέτουμε τη φέτα και τη γαλοπούλα και καλύπτουμε με το υπόλοιπο μείγμα. Ψήνουμε για 12΄-15΄, μέχρι να βγαίνει στεγνή η λάμα του μαχαιριού.