Διεύθυνση

Ελ.Βενιζέλου 80-82, Αμπελόκηποι, Θεσσαλονίκη
+30 2310 733 113

Diet Online

Η υπηρεσία αυτή απευθύνεται σε όλους εσάς που λόγω χρόνου η απόστασης δεν μπορείτε να μας επισκεφθείτε στο γραφείο μας αλλά θέλετε να διανύσουμε μαζί το ταξίδι της αλλαγής.
Για αυτό λοιπόν υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης εξ αποστάσεως μέσω Skype ή τηλεφωνικής επικοινωνία επιτυγχάνοντας τα ίδια αποτελέσματα με τα διά ζώσης ραντεβού.

Η διαδικασία είναι η εξής:

  1. Επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνο 2310733113 ή στο email
    [email protected]
  2. Σας αποστέλλουμε με email την φόρμα ιστορικού την οποία μας στέλνετε πίσω συμπληρωμένη, μαζί με τις ιατρικές σας εξετάσεις.
  3. Αφού παραλάβουμε το ιστορικό κλείνουμε ραντεβού μέσω τηλεφώνου, skype ή messenger στο οποίο αναλύουμε το ιστρικό και πραγματοποιούμε τις κατάλληλες μετρήσεις.
  4. Στη συνέχεια συντάσσεται το πρόγραμμα διατροφής το οποίο είναι εξατομικευμένο και προσαρμοσμένο ανάλογα με τις διατροφικές σας συνήθειες σας και τον τρόπο ζωής και σας αποστέλλεται εντός 2 εργάσιμων ημερών.
  5. Η παρακολούθηση είναι εβδομαδιαία, με προγραμματισμένες συνεδρίες μέσω Skype, messenger ή τηλεφώνου.
  6. Επικοινωνούμε για να ελέγξουμε την πορεία της απώλειας βάρους, να συζητήσουμε τυχόν δυσκολίες που αντιμετωπίσατε κατά την εφαρμογή του προγράμματος αλλά και να σας παρέχουμε ψυχολογική υποστήριξη για την συνέχιση του προγράμματος. Στη συνέχεια σας αποστέλλεται νέο διατροφικό πρόγραμμα.
  7. Η πληρωμή των προγραμμάτων γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που σας έχει δοθεί στο πρώτο μας ραντεβού.