Διεύθυνση

Ελ.Βενιζέλου 80-82, Αμπελόκηποι, Θεσσαλονίκη
+30 2310 733 113

Σπετσοφάι με κοτόπουλο

Σπετσοφάι με κοτόπουλο

Υλικά

Εκτέλεση

  1. Πλένουμε και καθαρίζουμε τις πιπεριές από τους σπόρους.

    Σε νερό που βράζει τις ζεματάμε για λίγα λεπτά. 2-3 λεπτά.

    Τις βγάζουμε και τις κλείνουμε σε μία σακούλα νάιλον και τις αφήνουμε για 30 λεπτά να ιδρώσουν. Με αυτόν τον τρόπο ξεφλουδίζονται καλύτερα. Όταν βγάλουμε τη φλούδα από τις πιπεριές τις κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια.

    Τρίβουμε τη ντομάτα και τη βάζουμε στην κατσαρόλα μαζί με το κοτόπουλο, το ελαιόλαδο, το αλατοπίπερο.

    Τα βράζουμε μέχρι να φύγουν τα νερά της ντομάτας.

    Ρίχνουμε τις πιπεριές, τη ρίγανη και τη μαντζουράνα.

    Προσθέτουμε ½ ποτήρι νερό.

    Χαμηλώνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε μέχρι να φύγουν τα νερά του.

    Σερβίρεται σκέτο ή σαν σάλτσα πάνω σε ρύζι.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*